Vår partner CloudPM i Drammen

av | 26. januar 2021

Workspace AS jobber for å gi våre kunder den beste servicen gjennom sitt nettverk av partnere. Vi vet at det finnes utrolig mange dyktige folk spredt ut over hele Norge og vi trekker på disse ressursene, samt ressurser utenfor Norges grenser. Våre partnere har ulike størrelser og form, fra enkeltpersonforetak, små og mellomstore bedrifter til store internasjonale aktører. Disse leverer på flere områder, slik som skytjenester, infrastruktur, sikkerhet og klientdrift. Felles for alle våre partnere er at de leverer raskt og har veldig god kompetanse.

Vi heier på våre partnere og vil at dere skal bli bedre kjent med dem.

Denne gangen er det vår partner innen prosjektledelse, CloudPM, som presenteres.

5 kjappe spørsmål:

  • Hvem er dere?

CloudPM er et kompetansehus for Cloud-relaterte prosjekter hvor kapasitet og kompetanse hentes fra partnere og egne ansatte i tett samarbeid med Workspace

  • Hva gjør dere?

Hovedfokuset er prosjektledelse innenfor Skybaserte leveranser for kunder og partnere. Prosjekter som dekker hele området innenfor IT-infrastruktur.

  • Hvorfor gjør dere det?

Forretningsideen til CloudPM er å tilby kunder og partnere spisskompetanse på Cloud-løsninger med fokus på prosjektledelse og rådgivning. Målsetning er å lede prosjekter med god faglig og teknisk kunnskap. Vi skal gi det lille ekstra.

  • Hvordan gjør dere det?

Det er viktig for oss å møte kunden og forstå deres behov. Vi er opptatt å levere kvalitet i alle våre leveranser og at kunden føler seg godt ivaretatt. Vi motiveres av konstruktive tilbakemeldinger og den verdien våre leveranser gir. Riktig kompetanse, effektivitet og struktur er viktig for oss.

Digitalisering er en trend i markedet og vi ser at Sky blir en sentral del av den funksjonalitet bedrifter ønsker ta del i, derfor skal CloudPM bli en sentral aktør i markedet for å hjelpe bedrifter med å ta i bruk Sky-teknologi og ikke minst støtte med prosjektkompetanse og rådgivning.

  • Hvilke tanker har dere om fremtiden, endringer i samfunn og arbeidsliv, og samarbeidet med Wspace?

CloudPM føler sterk tilhørighet i våre felles prosjekter og har gjennom samarbeidet vist effektive og gode leveranser som bekreftes av våre kunder. Gjennom samhandling mellom partnere og kunder i felles prosjekter ser vi at leveransene blir mer effektive ved å hente kompetanse fra flere partnere. Den beste kompetansen fra de beste er fremtiden.